Gynækologisk Klinik, Lisbeth Elving  CVR-nr. : 37425192

 

Created by Oskar Bach Christensen

           © 2018 GYN-KBH.DK ALL RIGHTS RESERVED                                

 

Cookies- og privatlivspolitik

  • COOKIE- OG PRIVATLIVSPOLITIK GYNÆKOLOGISK KLINIK VED LISBETH ELVING.

    Introduktion, spørgsmål til denne cookie- og privatlivspolitik og klage over Klinikkens

    behandling af dine personoplysninger

    Denne cookie- og privatlivspolitik beskriver, hvordan Gynækologisk Klinik ved Lisbeth Elving (herefter ”Klinikken”)

    indsamler og anvender dine personoplysninger, når du er i kontakt med os, når du besøger vores hjemmeside www.gyn-

    kbh.dk (herefter "Hjemmesiden").

    Hvis du har spørgsmål til denne cookie- og privatlivspolitik, du ønsker at udøve dine rettigheder som den registrerede,

    eller du ønsker at klage over Klinikkens behandling af dine personoplysninger, kan du rette henvendelse til Lisbeth

    Elving på telefon 35840977

    Du kan også vælge at indgive en klage til Datatilsynet, Borgergade 28, 5, 1300 København K, e-mail: dt@datatilsynet.dk,

    tlf.nr.: 33193200.

    Indsamling af dine personoplysninger

    Klinikken indsamler personoplysninger om dig på følgende måder:

     Ved brug af cookies på Hjemmesiden (se mere herom i det nedenstående),

    Kategori af personoplysninger, der behandles om dig

    I forbindelse med ovenstående kan vi blandt andet indsamle følgende personoplysninger om dig:

    Når du besøger Hjemmesiden behandler vi følgende almindelige personoplysninger om dig:

     din IP-adresse, oplysninger om dit styresystem på computeren, din mobile enhed, den valgte internet-browser

    og dine onlineaktiviteter på Hjemmesiden.

    Hvis du er patient i Klinikken, opfordres du til at læse vores privatlivspolitik henvendt dig her (mine rettigheder)

    Formålet med behandlingen af dine personoplysninger

    Formålet med behandlingen af dine personoplysninger er at give dig den bedste kundeoplevelse, når du besøger

    Hjemmesiden.

    Retsgrundlaget for behandlingen af dine personoplysninger

    Behandlingen af dine almindelige personoplysninger kan ske for, at Klinikken kan forfølge en legitim interesse, i det

    omfang det vurderes, at Klinikkens legitime interesser går forud for dine interesser i, at der ikke sker behandling af dine

    personoplysninger. En legitim interesse for Klinikken kan f.eks. være ønsket om forbedring af Hjemmesiden.

    Behandlingen af dine almindelige personoplysninger i forbindelse med dit besøg på Hjemmesiden kan ske på baggrund

    af legitim interesse, efter at du har givet dit samtykke til accept af brug af cookies.

  • Modtagere af dine personoplysninger

    Klinikken har antaget visse databehandlere, som udfører en række opgaver på vegne af Klinikken. Disse databehandlere

    får adgang til dine personoplysninger. Databehandlerne kan dog alene lovligt tilgå og behandle dine personoplysninger

    på vegne af Klinikken for at opfylde de specifikke formål, der er fastsat af Klinikken. Databehandlerne må derfor ikke

    anvende personoplysningerne til egne formål. Klinikken har indgået skriftlige databehandleraftaler med alle

    databehandlere i overensstemmelse med kravene i databeskyttelsesforordningen.

    Klinikken kan endvidere videregive dine personoplysninger til tredjeparter, der behandler dine personoplysninger til egne

    formål. Videregivelse af dine personoplysninger vil altid ske i overensstemmelse med den til enhver tid gældende

    databeskyttelseslovgivning. Hvis det er påkrævet, vil det ske med dit forudgående samtykke.

    Brug af cookies på Hjemmesiden

    Ved besøg på Hjemmesiden og accept af brug af cookies, accepterer du, at Klinikken anvender cookies til at forbedre

    din online kundeoplevelse.

    Hvad er en cookie

    En cookie er en tekstfil, som placeres på din harddisk af en websideserver. Cookies indeholder oplysninger, der senere

    kan læses af en webserver på det domæne, som udstedte den pågældende cookie til dig. Det vil sige, at Hjemmesiden

    husker dig næste gang du besøger den. Cookies kan ikke bruges til at køre programmer eller sende virus til din

    computer.

    Formålet med at anvende cookies

    Det primære formål med at anvende cookies er, at dine indstillinger og andre oplysninger gemmes på din computer.

    Dermed sparer du tid, da du ikke skal angive de samme oplysninger næste gang, du besøger Hjemmesiden.

    Google Analytics

    Ved hjælp af Google Analytics bruger vi desuden cookies for at kunne føre statistik over brugen af Hjemmesiden

    Vi får f.eks. oplysninger om, hvilken browser vores besøgende bruger, hvilke sider der bliver besøgt mest, og hvor længe

    vores besøgende bliver på Hjemmesiden. Google indsamler oplysninger om din IP-adresse, statistikken og indsætter

    ovennævnte tekstfil på din computer. Vi anvender disse oplysninger til at danne os et overblik over, hvordan

    Hjemmesiden bliver brugt, så vi løbende kan forbedre din brugeroplevelse på Hjemmesiden.

    Du kan læse mere om Google Analytics her.

    Fravalg af cookies

    Hvis du ikke ønsker, at Klinikken skal indsamle og gemme ovenstående personoplysninger om dig, kan du slå cookies

    fra i indstillingerne fra din internet-browser. Bemærk dog, at fremgangsmåden til at slå cookies fra er forskellig afhængig

    af, hvilken internet-browser du anvender. Vælg din internet-browser nedenfor og læs herefter, hvordan du fjerner cookies

    fra din computer:

    Vejledning til hvordan man fjerner og blokerer cookies i Firefox .

    Vejledning til hvordan man fjerner og blokerer cookies i Google Chrome.

    Vejledning til hvordan man fjerner og blokerer cookies i Internet Explorer 9.